CascadoriiRasului.ro

Numele site-ului este inspirat de celebra emisiune de umor de dinainte de revolutie: “Cascadorii Rasului”. Cei mai nostalgici dintre noi isi aduc aminte cum asteptam sa vina duminica pentru a urmari cateva fragmente din sketch-uri cu Charlie Chaplin, Stan si Bran si alti clasici ai comediei.

Chiar daca emisiunea, datorita cenzurii de la acea vreme, tinea din ce in ce mai putin, umorul prezentat era unul de calitate (ce-i drept, nici nu aveam alte alternative atunci). Acum televiziunile se concentreaza pe pitipoance, stiri violente, tot felul de emisiuni cu personaje ciudate si alte mizerii, totul pentru puncte de rating. Nici online-ul nu face exceptie, vulgaritatea si prostia sunt prezente pe majoritatea site-urilor de umor de la noi.

Aici pe CascadoriiRasului.ro, vom incerca sa publicam doar articole si filmulete amuzante si de calitate, recomandate de voi, cei care ne urmariti. Asa ca, daca mai stii vreun moment de aur cu marii nostri actori, mai auzi de un top haios sau de o galerie cu fotografii amuzante, nu uita sa ne dai si noua un share … vom incerca sa le publicam pe site si sa avem o colectie de materiale cu umor de calitate pentru ca rasul este foarte important si pentru sanatate.

Facem pariu ca nu stiai cateva aspecte foarte importante si adevarate legate de ras? Rasul este cel mai bun remediu impotriva stresului, ajuta la arderea caloriilor, contribuie la intarirea relatiilor intre oameni, ajuta la oxigenarea tuturor tesuturilor din corp si are si efecte afrodisiace. Deci nu uita, te asteptam in fiecare zi pe CascadoriiRasului.ro sa iti iei doza de ras.

“O zi in care nu ai ras, este o zi pierduta”

Charlie Chaplin