O soacra sexy si o lectie de viata foarte importanta

0
256

Eram fericit. Eram împreună cu prietena mea de peste un an, aşa că ne-am hotărât să ne căsătorim. Părinţii mei ne-au ajutat în toate privinţele, prietenii m-au încurajat, iar prietena? Era un vis!

Era un singur lucru care nu-mi dădea pace, chiar deloc, şi acela era viitoarea soacră. Era o femeie de carieră, deşteaptă, dar în primul rând, frumoasă şi sexy, care câteodată flirta cu mine, chiar pe faţă, şi mă făcea să mă simt prost.

Într-o zi, m-a sunat şi m-a chemat pe la ea, să verific invitaţiile. Aşa că m-am dus. Era singură şi când am ajuns, mi-a şoptit că în curând am să mă căsătoresc şi că avea sentimente şi dorinţe faţă de mine pe care nu le putea trece cu vederea. Aşa că înainte de a mă căsători şi a îmi da binecuvântarea, ea vrea să facă dragoste cu mine numai o dată.Ce puteam spune?

Eram şocat şi nu puteam spune un cuvânt. Ea a mai adăugat că se va duce în dormitor şi, dacă mă simt în stare, să mă duc şi eu. Priveam fermecătorul ei corp cum se îndepărta de mine. Am stat pironit un moment, iar apoi m-am întors şi m-am îndreptat spre uşa de la intrare… am deschis-o şi am ieşit afară.

Acolo, soţul ei (viitorul meu socru) stătea cu puşca în mână şi cu lacrimi în ochi, m-a îmbrăţişat şi mi-a zis că sunt foarte fericiţi, că am trecut micul lor test. Nu-şi puteau dori un alt bărbat pentru fata lor. „Bun venit în familie”, mi-au zis.

Atunci mi s-au înmuiat picioarele şi am mai învăţat încă o lecţie de viata foarte importantă: ţine-ţi tot timpul prezervativele în maşină!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here